Páholyok

A Budapest Aréna büszke arra, hogy a hazai üzleti élet legkiválóbb szereplőinek nyújthat VIP élményeket.

 

Az üzleti célú zártkörű találkozások elsőszámú helyszíne az épület második emeletén elhelyezkedő Páholyszint. Az ehhez kapcsolódó kiemelt szolgáltatások által biztosított ügyfeleink számára az egyedi reprezentáció lehetősége, a megkülönböztetett figyelem és a páratlan koncert- vagy szurkolói élmény. A Budapest Aréna gondoskodik arról, hogy a Páholyszint vendégei eközben új üzleti kapcsolatokat alakíthassanak ki vagy meglévő kapcsolataikat ápolhassák.

Az itt elhelyezkedő  húsz prémium kialakítású páholy 9 és 16 férőhely közötti különböző kapacitással rendelkezik. Minden páholyhoz tartozik privát lelátó, előtér, gardrób, étkező és privát toalett.

A páholyvendégek számára elkülönített parkolóhelyek és külön bejáratú liftek biztosítják a VIP megérkezést.

 

 A PÁHOLY SZOLGÁLTATÁS TARTALMA:

 • Külön beléptetés a Páholyparkolón keresztül;
 • Páholy parkoló használat korlátozott számú autó számára;
 • A Coca Cola üdítő és ásványvíz termékeinek korlátlan fogyasztása a páholyban és az Unicum Riserva Bar területén;
 • Dedikált biztonsági és hostess szolgálat;
 • A páholybérlő logója számára reklámfelület a főbejáratnál található támogatói falon, a páholy bejárata mellett, továbbá a küzdőtér felé néző világító fríz feliraton;
 • Eseményenként a páholy befogadóképességének megfelelő mennyiségű páholyjegy
 • Exkluzív catering szolgáltatás

 

További információ és ajánlat kérése a b2bsales@budapestarena.hu címen.

SKY BAR

SKY BAR a Budapest Aréna VIP üzleti szolgáltatásainak másik területe, amely az épület legfelső szintjén, a harmadik emeleten helyezkedik el. Ebből adódóan kiváló kilátást biztosít a küzdőtéren és a színpadon zajló eseményekre. Éttermi asztalok mellett 135 ülőhellyel rendelkezik és komplett szolgáltatás csomaggal vehető igénybe hosszú távú vagy alkalmi bérlés során.

 

A SKY SZOLGÁLTATÁS CSOMAG TARTALMA:

 • Parkolás az Ifjúság úti parkolóházban
 • Külön beléptetés Sky kapun keresztül
 • Biztonsági és hostess szolgálat
 • Sky ruhatár használata
 • Sky koncertjegy
 • Sky Catering

 

További információ és ajánlatkérés a b2bsales@budapestarena.hu címen.

Rendezvények

A BudapestArena mint rendezvényhelyszín az alábbi szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket:

 • 4 * 450 m2-es terem
 • 1 * 800 m2-es szekcionálható terem
 • Rendezvény koordinátor (személyes  ügyfél-kapcsolattartás)
 • Eszközök szolgáltatása (projektor, számítógép, internet-hozzáférés, egyéb telekommunikációs és irodai szolgáltatás)
 • Hangosítás, Fénytechnika
 • Hostess és biztonsági szolgálat
 • Dekoráció, Fotó, Film készítés
 • Exkluzív Catering

További információ az info@budapestarena.hu címen.

Konferenciák

A Papp László Budapest Sportaréna Közép-Európa legkorszerűbb csarnokaként, a 8.000 m2-re bővíthető küzdőterével és számos multifunkcionális szekciótermével méltó helyszín a nemzetközi konferenciák számára.

A BudapestAréna sokszínű programjain – többek között koncerteken, kiállításokon, családi programokon, vállalati rendezvényeken – évente több, mint félmillió vendég vesz részt.

Küzdőtér – lehetséges elrendezések, 8 000 m2 terület.

 • Plenáris ülés az egész területen: max. 11.000 fő
 • Leválasztható konferencia-és kiállító tér: 2.000-6.000 fő

Multifunkcionális termek

 • 4 db 450 m2 területű terem a főbejárati szinten, illetve az emeleten, maximum 300 fős befogadóképességgel
 • 1 db 860 m2 területű, szekcionálható és szőnyegezhető terem a küzdőtéri szinten
 • Igény esetén további 50-100 m2-es termek

Kültéri lehetőségek

 • Deck, 7000 m2 terület.

További információ az info@budapestarena.hu címen.

Reklámfelület

A Papp László Budapest Sportaréna évente több, mint 100 eseménynapon fogadja vendégeit a házban rendkívül színes programjain, amelyek között koncertek, sport eseménye, kiállítások és konferenciák is megtalálhatók. Rendezvényeink során évente átlagosan több, mint 750,000 látogató érkezik a Budapest Arénába, akik találkozhatnak a reklámfelületeinken megjelenő tartalmakkal.

 

Akusztikus fali logó

 

Óriás fali logó a második emelet feletti akusztikus falon. Beléptetés, szünet és távozás alatt kivilágítva, de esemény alatt is jól látható. A logó megjelenés a főbejáratnál található led falon, illetve a küzdőtéren található központi kijelzőn futó reklámokkal is kiegészíthető.

 

Szektor branding

 

Jegyvásárlás során, már a jegytükörben megjelenik a név, illetve a megvásárolt jegyen is szerepel a szektor elnevezésében a névadó. Természetesen a helyszínen is jelölve van a szektorbejáratnál a névadó logóval. A logó megjelenés a főbejáratnál található led falon, illetve a küzdőtéren található központi kijelzőn futó reklámokkal is kiegészíthető.

 

Fentieken kívül további számos egyéb megjelenési lehetőség is választható (led fal, CLP plakát, óriásplakát, stb.).

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és megnézné képes kiajánló anyagunkat vagy további kérdése lenne, úgy kérjük írjon az info@budapestarena.hu címre.

Aréna belépési információk

Frissítve: 2022. március 8. 08:00

A Magyar Kormány 77/2022. (III.4) Korm. rendelete alapján 2022. március 7-től a koronavírusvilágjárvány elleni védelmi intézkedéseinek döntő többsége kivezetésre került, így jelenleg - akár beltéri vagy szabadtéri, zenés-táncos vagy előre megváltott fix ülőhelyre szóló belépőkkel lebonyolított – rendezvények, érvényes belépőjegy birtokában, védettségi igazolvány nélkül látogathatók. Egészségünk megőrzésének védelmében azonban javasoljuk, hogy a rendezvények során továbbra is fokozottan ügyeljenek a higiéniai szabályok követésére. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendezvényre történő belépési szabályok és korlátozások a rendezvény napjáig változhatnak, ezen aktuális szabályok megismerése minden esetben a rendezvény látogatójának, vagyis Önnek a feladata. A releváns információkról a Rendezvényszervező, a Jegyforgalmazó, illetve a rendezvény helyszínének weboldala igyekszik a lehető legpontosabban és naprakészen tájékoztatni a Jegytulajdonosokat, mindazonáltal az ezen oldalakon feltüntetetett információk esetleges pontatlansága, hiányossága miatt az oldalak üzemeltetői felelősséget nem vállalnak.


Arena entry information

Updated at 08:00AM on 8th of March, 2022


Pursuant to the stipulations of the Hungarian Government Decree 77/2022 (III.4), 7 March 2022 the vast majority of the protection measures against the coronavirus pandemic have been phased out, so currently events – whether indoor or outdoor, with music and dance or with pre-booked fixed-seat tickets - can be visited without a protection certificate, with a valid ticket. However, in order to protect your health, werecommend that you continue to pay close attention to and abide by hygiene rules during events. Please note that the rules and restrictions for entering may change until the day of the event, it is always the responsibility of the event attendee to be aware of the current rules. About the actually effective rules of entering and participating in the Event, the respective websites of the Event Organizer, the Ticket Distributor and the event Venue try to keep the ticket holders informed. The operators of the websites however do not take responsibility for any inaccuracies or deficiencies that may occur on their pages.