2023 február12345678910111213141516171819202122232425262728

Wake Up Day

2017/ április/ 01, 10:00

Leírás

Wake-Up! Day

 

2017. legnagyobb transzformációs/motivációs showja - világsztárok és magyar kiválóságok fellépésével!

 

Képzelj el egy olyan napot, amely a stresszről, a rohanásról, és a pénzről szól! De úgy, hogy ez a nap egy örök élmény, és életed legmeghatározóbb, maradandó pozitív változását hozza! Egy olyan napot, melynek Te vagy a legfontosabb szereplője, miközben azokat az világsztárokat és hazai kiválóságokat hallgatod, akiket a Wake-Up! Day keretében hívtunk meg Magyarország egyik legnagyobb színpadára.


Miért?

Mert missziónk, hogy minden hozzád hasonlóan nyitott elméjű és szívű embernek megmutassunk az önismerethez, sikerhez, jólLéthez vezető utat - jól működő, világszinten bevált módszereket; hogy sikersztorikkal, konkrét tudással, kézzel fogható eszközökkel, azonnal alkalmazható technikákkal segítsünk abban, hogy erről a transzformációs napról úgy indulj haza, hogy nincs már akadály, csak feladat, és tudod: minden, amit szeretnél, elérhető számodra. Hiszünk abban, hogy az igazi boldogsághoz az önismerethez vezet - csak el kell indulnod ezen az úton.

 

Lépj ki a komfortzónádból, told ki velünk és vendégeinkkel a határaidat 2017. április 1-jén!

ELŐADÓINK

** Lisa Nichols - a világ egyik legkeresettebb transzformációs trénere, A Titok című film sztárja, a JólLét Most és számos más bestseller szerzője.

** Marisa Peer - a hipnózis nagymestere, vezető sztárterapeuta, aki a királyi családokon és olimpiai sportolókon kívül számos hírességgel dolgozik együtt; a Rendíthetetlen önbizalom és más bestsellerek szerzője, médiaszemélyiség.

** Jeffrey Allen - szoftvermérnökből lett energiagyógyász, rendkívüli lifecoach.

** Dr. Kemény Dénes - válogatott vízilabdázó, aki 15 éven keresztül vezette a magyar válogatottat, ma a Kemény Dénes Vezetői Akadémia elismert tanácsadója.

 

** Hosszú Katinka és Shane Tusup – háromszoros olimpiai bajnok sokszoros világbajnos úszónő, motivátor és férje/társa/edzője

** Pásztor Anna - magával ragadó, sodró, szédítő, megrázó, gondolkodtató énekes - és életművész.