2022 január12345678910111213141516171819202122232425262728293031

SuperEnduro GP of Hungary

2020/ február/ 01, 18:00

Leírás

Early Bird jegyek kedvezményes áron és limitált darabszámban elérhetőek!


Early Bird nyereményjáték!


Az első 800 jegy megvásárlói között egy páros utazás kerül kisorsolásra Krakkóba a SuperEnduro GP első futamára.
A nyeremény tartalma:
- 1 éjszaka 2 főre szállodában
- 2 db belépőjegy a SuperEnduro GP 2020-as első futamára
A játékban való részvétel kérjük, a jegyvásárláskor fogadja el a RACE4U adatkezlési nyilatkozatát.


Légy részese Te is 2020-ban ennek a szuper versenynek! 

 

Második alkalommal kerül megrendezésre a Papp László SportArénában a SuperEnduro GP magyarországi fordulója. A 2019-es fantaszikus debütálás után 2020 február 1-én újra SuperEnduro lázba jön a hazai közönség ugyanis hazánkba látogatnak a világ legjobb teremendurósai! A rendezők több “nagy dobással” is készülnek a kilátogató szurkolók számára, akik nem fognak csalódni ha ezen a téli estén is az Arénát választják. A 2019-es szezon látványos csatáit Colton Haaker, Cody Webb, Taddy Blazusiak vívta meg egymással mely illusztris trióhoz olyan világsztárok csatlakoznak mint Billy Bolt, Johny Walker, Manuel Lettenbichler és természetesen még sokan mások! Nem szabad megfeledkezni a Junior kategória magyar indulóiról Józsa Norbertről és Zsigovits Norbertről sem akik teljesítműnyükkel már többször felkeltették a nemzetközi sportszakma figyelmét. Reményeink szerint 2020-ban tovább erősödik a magyar versenyzők érdeklődése akik közül több tehetséges versenyző kopogtat az elit mezőny kapujában. A legkisebb abszolut közönség kedvenc versenyzőink is újra megmutatják magukat és azt hogy mekkorát fejlődtek az elmúlt egy évben!

 Látványban és magyar indulóban így garantáltan nem lesz hiány!

 

Paddocjegy: 
Testközelbe kerülhetsz a legnagyobb sztárokkal és megnézheted egyesek hogyan készülnek a döntő futamokra! Egyszeri belépésre jogosít a depo területére korlátozott időben! Limitált darabszámban elérhető! Kizárólag normál belépőjeggyel együtt érvényes! 

Vásárold meg Te is a jegyed és legyen újra magyar szurkolótól hangos a SportAréna!

 

További információk: 

 

web: www.endurogp.hu

facebook: @endurogp.hu

Aréna belépési információk

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a Papp László Budapest Sportarénában szervezett rendezvények látogatásának feltételeit a rendezvény időpontjában hatályos nem szabadtéri eseményekre vonatkozó jogszabályok szabályozzák!


Arena entry information

We would like to inform our dear guests that the conditions of the admission to the events held in the Papp László Budapest Sportarena are according to the current Hungarian legislation regarding indoor events at the time of the event.