2024 május12345678910111213141516171819202122232425262728293031

Robert Davi: Sings Sinatra

2015/ április/ 27, 19:30

Leírás

Az Art Anzix Színház bemutatja
Robert Davi: Sings Sinatra
2015. április 27.-én, este ½ 8 óra
Papp László Budapest Sportaréna

Robert Davi, a filmvilág egyik legismertebb kemény fiúja, ugyanakkor kifejező énekével elnyerte a legnagyobb tiszteletet és csodálatot a rajongók, kritikusok, előadóművészek körében.
A jól ismert kemény fickó több mint 130 filmszerepben és egy tucat TV sorozatban szerepelt. Együtt dolgozott világhírű kollégáival, köztük Steven Spielberg, Clint Eastwood, Bruce Willis, Benicio Del Toro és Marlon Brando, hogy csak néhányat említsünk.
A legújabb filmszerepével Davi hozzátett a filmörökségéhez. Csatlakozik a legutóbbi népszerű franchise " Feláldozhatók 3 "- hoz, amely 2014-ben jelent meg.
A legemlékezetesebb rosszfiútól, a kolumbiai drogbáró Frank Sanchez , a Magányos ügynök - James Bond filmen keresztül (az egyik legjobb Bond rosszfiújának szavazták),a Kincsvadászok, Die Hard, Nem Írnek való vidék, The Iceman, a tiszteletnek örvendő Profiler és Csillagkapú: Atlantisz, valamint sok más filmet említhetnénk, kiemelt alakításáért.
Kritikusok, rendezők és filmcsillag társaktól nyert elismerést és dicséreteket, beleértve Steven Spielberg, Richard Donner , Blake Edwards , John McTiernan és Paul Verhoeven . ..
Marlon Brando , Roberto Benigni , Bruce Willis , Clint Eastwood , Benicio Del Toro , Danny Glover ,Michael Shannon , Chris Evans , James Franco es Val Kilmer ellenfeleit is játszotta már világhírű filmekben.
A GQ magazin a mozivászon klasszikusai, Robert Mitchum és Lee Marvinhoz hasonlította.
Már tizenöt évesen nyerte első díját, a híres New York állami iskola zenei egyesületének szóló versenyében. Fiatal felnőttként több kiemelkedő énektanára volt, köztük a legendás Tito Gobbi , Dan Ferro of Juilliard , Samuel Margolis (aki mellesleg Robert Merrill tanára is volt), valamint Gary Catona neves énektanár, aki többek közt Andrea Bocelli, Sade, Seal, Sting, Tony Bennett, Whitney Houston, Robin Thicke és még nagyon sok világsztár hangjait képezte.
Davi számos díjat kapott sikereiért és közösségi ügyekben való részvételéért, beleértve a George M. Estabrook Kiváló Szolgálati Díjat a Hofstra University Alumni Egyesület-től (régebbi díjnyertesek közé tartozott Francis Ford Coppola és William Safire ). Megkapta az FBI-tól a Man of the Year Díjat Los Angelesben, valamint a KNX rádió "Citizen of the Week "-nek titulálta, mivel egy fiatal lányt megmentett a tűzvésztől.
Egyéb közszolgálati díjat megemlítve, a Sons of Italy Royal Court of the Golden Lion Dij és 2004 ben a STEP Díj (Science, Technology & Education Partnership )(Tudomány, technológia es Oktatási Egyesület), aminek nyertesei között Arnold Schwarzenegger is szerepelt . 2007-ben Davi a Lifetime Achievement díjat nyerte el a new yorki olasz Igazgatótanácstól és 2008 -ben megkapta az olasz-amerikai Díjat is a Capri – Hollywood Fesztiválon.
2011-ben, Davi elnyerte a " Military Order of the Purple Heart" (MOPH) Különleges Elismerés díjat az amerikai közszolgáltatási tagok es veteránok iránti elkötelezettségéért es megtisztelő szolgálataiért.
Az amerikai es ausztráliai nagy sikerű „Ol’Blue Eyes - Davi Sings Sinatra: On the Road To Romance”turnék után, Robert Davi Európában turnézik a zseniális Frank Sinatra 100. Évfordulójának alkalmából.
Sok rajongóját meglepte az énekesi tehetségével, amikor a „Davi Sings Sinatra: On the Road To Romance”(Davi Sinatrat énekel: Úton a romantika fele) című, a legendás Phil Ramone által készített albuma felrepítette a Billboard Magazin Top 10 (#6) jazz listájára.
Az album bemutatja Davi színészi karrierjének egyszerűbb oldalát, valamint több anekdotát a Frank Sinatrával való személyes ismeretségével kapcsolatban, amely 1977-ben alakult ki, mikor a Contract on Cherry Street filmben játszottak együtt.
A zenekar vezetője a Grammy díjas zongoraművész és zenei igazgató Randy Waldman. Waldman 21 évesen kezdte pályafutását, Frank Sinatra zongoristájaként.
Randy tehetsége hallható Celine Dion, Michael Bolton, Madonna, Whitney Houston, Vanessa Williams, Patti LaBelle, Michael Jackson felvételein, valamint hallható a Forrest Gump, Roger Nyúl, Hoffa, a Vissza a jövőbe , Több, mint testőr, és még sok más filmzenében .
Robert Davi turnéja mellett, Randy Waldman volt a zenei rendezője Josh Groban legújabb Awake koncert körútjának.
Velük együtt a Robert Davi turnén részt vesz Anna Stadlman, és világszínvonalú dobos David Tull.
Mit mondtak a híres kollégák a Davi’s elő show-iról?
"Mint ahogy Frank Sinatra mondaná," Koo, Koo " Wow ! Én még soha nem hallottam senkit ennyire közel Sinatra hangjához - és mégis mindig saját magát adja. Sokan próbálták már, de Robert Davinak megvan a hangja, a tónusa, az íze…. Micsoda meglepetés.
„Ő teljesen megérintette a lelkemet, és visszahozta a lényeget és szellemét magának az Öreg Kék Szeműnek” Quincy Jones
Más énekesekkel ellentétben, akik az amerikai slágereket éneklik, Robertnek igazán megvan a hangja, egy gazdag, férfias hang és szépség társulva egy érzékeny művészi szívvel
Egyedülállóan színes bariton hangjának érzékenysége hozzásimul ahhoz a drámaisághoz, amit elgondolkodva kifejez az előadásaiban. Mindent összevetve, Robert Davi könnyen megbirkózik a „Sinatra köpenyért” távol maga alatt hagyva minden leendő versenyzőt”- GARY Catona
" Egyszer volt Sinatra és most van Davi . Robert Davi énekelt , és elállt a közönség lélegzete. " Chazz Palminteri
Robert Davi teljesítménye felülmúlja az életkort, ez ideológia. Azok, akik a közelmúltban részt vettek a Robert Davi koncertjein, mint saját magam is, azon vettük észre magunkat, hogy meg vannak babonázva, olykor könnyekben törnek ki és minden alkalommal mélyen meghatódnak az Ő csodálatos hangjától, melyet egy csodálatos big Band kísér.
„Davi elhozta nekünk a zenét. Davi hangja, zenéje és teljesítménye látványos volt. "- Rick Amato - Rick Amato show vendége a KCBQ-n
" Robert Davi nem csak felcsigázott tízezer embert, hanem egy igazgatóság elnöki hatalmával és karizmatikusságával, nagylelkűen adta át nekünk nagyra becsült tanításait „The Great American Songbook” -ból. Színészi tudásának valamint most már nagyszerű zenei tehetségének is odaadó rajongója vagyok. Rohanj őt megnézni, hiszen örömmel fog eltölteni. „ Steve Guttenberg
„Úgy érzed, átszellemülsz kellemesen zengő hangjától, a lebegő zenekarától, a szívből jövő zene emlékétől és magától az embertől”.- John Katsilometes, Las Vegas Sun
"Van egy csomó srác, aki próbálgatja ezt a zenét , de Davi áll legközelebb ahhoz, amit Sinatra alkotott, de Ő önmaga, nagyon remek old school anyag . " Mickey Rourke
Mit mondanak az emberek a “Davi Sings Sinatra: Road To Romance "albumról
" Teljesen lenyűgöző... Frank büszke lenne, és elkápráztatná. Nem volt egy olyan dal sem amely ne tetszett volna. Davi annyira tökéletesen, simán énekel, hogy egyszerűen ezt a verziót akartam bármelyik más klasszikusnál.
„Sima érett hangok, ismerős dallamok, nagyszerű énekes... Egy nagy találmány a CD gyűjteményemben és nagyon ajánlom” Chandler, amazon.com # 1 Hall of Fame posztoló
"Az eredmények valóban egységesen lenyűgözőek. Szilárd énekes valamint balladaénekes." Christopher Loudon , Jazztimes
" Zenéjét Hallgatva,Sinatra mosolygott volna, megpaskolta volna Davi arcát és csak annyit mondott volna, Szép munka, kölyök." USA Today
" Ha úgy gondolod, hogy egy tehetséges amatőr énekest fogsz hallani, felejtsd el. Egy professzionális Sinatra szerelmest fogsz hallani, aki akár magát Franket is megbabonázta volna” Jeff SIMON, Buffalo News
Robert Davi internetes oldalai:
davisingssinatra.com facebook.com/RobertJohnDavi
youtube.com/RobertJohnDavi twitter.com/RobertJohnDavi
instagram.com/RobertDavi
Jegyek kaphatók a Jegyek kaphatók: A Ticket „A”, Ticketpro országos hálózatában, a Broadway jegyirodákban, valamint a Jegymester web áruházban 2015. február 09.-től.