2022 július12345678910111213141516171819202122232425262728293031

Pearl Jam

2022/ július/ 12, 20:00Jegyvásárlás

Leírás

A PEARL JAM BEJELENTI EURÓPAI TURNÉJÁNAK ELHALASZTÁSÁT

2022 NYARÁRA

 

 

 

Egy évvel a 2020-as turné elhalasztása után nehéz szívvel, de a banda újra későbbi időpontra halasztja az európai koncertkörutat. A Pearl Jam döntése mellett szólnak a világ minden táján folyamatban lévő oltások is, és a zenekar alig várja a napot, amikor biztonságosan lehet már koncertezni. Remélik, hogy a rajongók addig is vigyáznak magukra, és továbbra is hordják a maszkot, hogy 2022-ben már újra nyugodtan találkozhassanak.

 

A korábban megvásárolt jegyek továbbra is automatikusan érvényesek az új dátumra. A Ten Club tagok e-mailt kapnak a további információkkal.

 

Friss hírek és további részletek a www.pearljam.com oldalon.

 

                                                                      

A Pearl Jam 2022-es európai turnéjának állomásai:  

 

 

DÁTUM

VÁROS

HELYSZÍN

Június 14.

Amszterdam

Ziggo Dome

Június 15.

Amszterdam

Ziggo Dome

Június 18.

Landgraaf

Pinkpop Festival

Június 21.

Berlin

Waldbühne

Június 23.

Zürich

Hallenstadion

Június 25.

Imola

Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari

Június 28.

Frankfurt

Festhalle

Június 30.

Werchter

Rock Werchter

Július 3.

Stockholm

Lollapalooza Stockholm

Július 5.

Koppenhága

Royal Arena

Július 8.

London

American Express Presents BST Hyde Park

Július 9.

London

American Express Presents BST Hyde Park

Július 12.

Budapest

Budapest Aréna

Július 14.

Krakkó

Tauron Arena

Július 17.

Párizs

Lollapalooza Paris

Július 20.

Bécs

Wiener Stadthalle

Július 22.

Prága

O2 Arena

                                              

 

További információk a budapesti koncert kapcsán:

www.livenation.hu

www.funcode.hu

Aréna belépési információk

Frissítve: 2022. március 8. 08:00

A Magyar Kormány 77/2022. (III.4) Korm. rendelete alapján 2022. március 7-től a koronavírusvilágjárvány elleni védelmi intézkedéseinek döntő többsége kivezetésre került, így jelenleg - akár beltéri vagy szabadtéri, zenés-táncos vagy előre megváltott fix ülőhelyre szóló belépőkkel lebonyolított – rendezvények, érvényes belépőjegy birtokában, védettségi igazolvány nélkül látogathatók. Egészségünk megőrzésének védelmében azonban javasoljuk, hogy a rendezvények során továbbra is fokozottan ügyeljenek a higiéniai szabályok követésére. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendezvényre történő belépési szabályok és korlátozások a rendezvény napjáig változhatnak, ezen aktuális szabályok megismerése minden esetben a rendezvény látogatójának, vagyis Önnek a feladata. A releváns információkról a Rendezvényszervező, a Jegyforgalmazó, illetve a rendezvény helyszínének weboldala igyekszik a lehető legpontosabban és naprakészen tájékoztatni a Jegytulajdonosokat, mindazonáltal az ezen oldalakon feltüntetetett információk esetleges pontatlansága, hiányossága miatt az oldalak üzemeltetői felelősséget nem vállalnak.


Arena entry information

Updated at 08:00AM on 8th of March, 2022


Pursuant to the stipulations of the Hungarian Government Decree 77/2022 (III.4), 7 March 2022 the vast majority of the protection measures against the coronavirus pandemic have been phased out, so currently events – whether indoor or outdoor, with music and dance or with pre-booked fixed-seat tickets - can be visited without a protection certificate, with a valid ticket. However, in order to protect your health, werecommend that you continue to pay close attention to and abide by hygiene rules during events. Please note that the rules and restrictions for entering may change until the day of the event, it is always the responsibility of the event attendee to be aware of the current rules. About the actually effective rules of entering and participating in the Event, the respective websites of the Event Organizer, the Ticket Distributor and the event Venue try to keep the ticket holders informed. The operators of the websites however do not take responsibility for any inaccuracies or deficiencies that may occur on their pages.