2022 október12345678910111213141516171819202122232425262728293031

40 ÉV ROCK - ÖSSZETARTOZUNK ARÉNA

2021/ december/ 23, 19:00

Leírás

A szervező közleménye:

 

"FONTOS INFORMÁCIÓ!

A különleges koncertünk 2021.12.23 – án kerül megrendezésre. A műsor, a helyszín és az időpont is változatlan. Ugyanakkor a mai napon kaptunk egy friss állásfoglalást, miszerint a helyszín nem minősül kulturális intézménynek, emiatt a rendezvényünk csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

A Miniszterelnökségtől kapott állásfoglalás alapján a Budapest Arénában szervezett koncertjeinkre 18 éven felüli személyek csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be, a maszk használata azonban nem kötelező. Ugyanakkor mindannyiunk biztonsága érdekében tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a Budapest Aréna területén viseljen szabályosan, az orrot és szájat eltakaró egészségügyi maszkot!

Kiskorúak a rendezvényt védettségi igazolvány nélkül is látogathatják, védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel vagy felnőtt kísérővel. A belépés feltételeire Magyarország Kormányának a rendezvények időpontjában hatályos járványügyi szabályai vonatkoznak. Kérjük, tanulmányozza ezeket a koronavirus.gov.hu oldalon! A korábban megvásárolt koncertjegyek visszatérítésének feltételeit a koncertek jegyértékesítő partnereinek általános szolgáltatási feltételei, Magyarország Kormányának rendeletei és a vonatkozó európai uniós irányelvek szabályozzák. Ha Ön jogszabályváltozás miatt nem tudja igénybe venni a szolgáltatást, a jogszabályi feltételeknek nem felel meg, de a rendezvény nem marad el, a jegyár visszatérítésére nincs lehetőség. Ilyen körülménynek minősül a védettségi igazolvány hiánya is.

A Mobilmánia együttes a szervezőkkel közösen viszont úgy döntött, hogy azon jegyvásárlók, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, és emiatt nem léphetnek be a koncert helyszínére, azoknak a megvásárolt jegyek árát a jegyirodák visszafizetik december 20-áig.

 

 

A helyszínen a gyorsabb beléptetés érdekében kérjük készítse elő védettségi igazolványát, valamint személyi igazolványát vagy útlevelét és a belépőjegyét! Védettségét igazolhatja az EESZT applikációban jelzett, a koronavírus elleni oltottságra vonatkozó adatok és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány együttes bemutatásával is.

 

Javasoljuk, hogy a szokásosnál korábban induljon el, a kapukat hamarabb, 90 perccel a koncert kezdete előtt nyitjuk.

 

Köszönjük megértésüket!"