2022 augusztus12345678910111213141516171819202122232425262728293031

Justin Bieber

2023/ március/ 11, 20:00Jegyvásárlás

Leírás

 

JUSTIN BIEBER TURNÉ: ÚJ DÁTUMOKAT JELENTETTEK BE

 

JUSTIN BIEBER JUSTICE WORLD TOUR

 

A WORLDWIDE TREK ÖT KONTINENSRE TERJED KI

2023 MÁRCIUS 11-én ESTE 8:00 ÓRAKOR

  PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNA

 

TOVÁBBI DÁTUMOKAT JELENTENEK BE HAMAROSAN, ÁZSIÁBAN ÉS KÖZEL-KELETEN

 

EXTRA IDŐPONTOK 2022. MÁJUS 22-ÉN MONTERREYBEN ÉS MEXIKÓBAN

 

A mai napon jelentette be Justin Bieber a várva várt Justice World Tour új időpontjait, amiben

2023. március 11-én este 8:00 órakor a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.

2022 május-2023 március között Justin Bieber öt kontinensen turnézik, több mint 20 országba utazik, és több mint 90 fesztiválon lép fel. Hamarosan a további dátumokat is közzé teszik, Ázsiában és a Közel-Keleten.

 

Az új időpontok a közelmúltban bejelentett, 52, 2022-es észak-amerikai turné után következnek, amely február 18-án San Diegóból indul.

Köztudott, hogy a világjárvány miatt, a korábban bejelentett 2020-as dátumokat módosítani kellett. A turné igazi ünnepnek ígérkezi mind Justin, mind a rajongói számára, akik már türelmetlenül várják az új showkat.

A nemzetközi turné, a koncertshow 2022 májusában kezdődik Mexikóban, majd augusztusban Skandináviában folytatódik, továbbá érintett lesz  Dél-Amerika, Dél-Afrika és a Közel-Kelet szeptemberben és októberben. Novemberben és decemberben Ausztráliában és Új-Zélandon, majd 2023 elején az Egyesült Királyságba és Európába látogatnak.

 

2016/2017-es „Purpose World Tour” óta Justinnak ez az első világturnéja „Justice World Tour” a AEG Presents gondozásában. A londoni The Times szerint „lenyűgöző”, elbűvölő, hipnotizáló volt Bieber. Öszzesen 2,7 millió rajongó előtt énekelt 2016–2017- turné keretén belül, utolsó állomásán a finálét 

65.000 rajongó élvezte a londoni British Summer Time Hyde Park fesztiválon.

Három évre rá, 2020 szilveszterén Justin élőben közvetítette első teljes fellépését Los Angelesből, felvillanyozva és újra közeli kapcsolatba lépve a rajongókkal szerte a világon.

„Keményen dolgoztunk azon, hogy a valaha készült legjobb műsort hozzuk létre, és alig várjuk, hogy megosszuk a rajongókkal szerte a világon. Hamarosan találkozunk – mondta Bieber.

Jegyek:
November 19. péntek 10:00 órától elektronikus jegyet vásárolhat online:

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/justin-bieber-justice-world-tour-budapest-papp-laszlo-sportarena-571955/event.html oldalon, illetve személyesen az Tex országos jegyirodáiban.

A „Justice World Tour” Justin legújabb sikeralbuma, a „Justice” után kapta a nevét. A 2021 márciusában megjelent album a legtöbbet streamelt albumként debütált 117 országban. Az album dalai új magasságokba emelték az amúgy népszerű és körberajongott  szupersztárt.

A „Justice” világszerte közel 9 milliárd streamet halmozott fel, és az „Anyone”, „Lonely” és „Holy” hatalmas nemzetközi slágerek, kontextusában érkezett meg. Az album megjelenése előtt már 2 milliárd streamet gyűjtött össze, majd ismét  egy újabb, átütő sláger következett az albumról, a 'Peaches' mely eddig több mint 2,5 milliárd streamet gyűjtött össze. A Kid LAROI duett, a „Stay” idén júliusban jelent meg, és ez lett a valaha volt legrövidebb időn belüli dal, amelyet valaha 1 milliárd stream-en értek el a Spotify-on.

 

Bieber pályafutása egészen fiatalon, 13 éves korában kezdődött, példátlan karrierje során 6 stúdióalbumot adott ki, és 32 Guinness World Records, 21 Billboard Music Awards, 2 BRIT Awards, 18 American Music Awards és 21 MTV Europe Music Awards, díjat kapott.  Összesen több mint 80 millió albumot adott el.Tavaly megdöntötte Elvis Presley rekordját, mint a legfiatalabb szólóelőadó, akinek 8 albuma a Billboard 200-as listájának 1. helyére került. Augusztusban több mint 83 millióval megdöntötte a Spotify havi hallgatóinak minden idők rekordját.

 

.

A közelmúltban, az MTV Video Music Awards-on az év előadójának választották, és a mezőnyben vezető 8 MTV EMA-díjra jelölt Bieber továbbra is a YouTube és a Spotify első számú előadója világszerte, megerősítve a helyét a 21. század egyik legnagyobb popsztárjaként.

 

JUSTIN BIEBER, JUSTICE WORLD TOURidőpontjai a következők:

 

2022

 

May 22 Monterrey, Mexico - Estadio de Béisbol Monterrey

May 23 Guadalajara, Mexico - Estadio 3 de Marzo

May 25 Mexico City, Mexico - Foro Sol

 

August 3 Skanderborg, Denmark - Smukfest

August 5 Malmo, Sweden - Bigslap Xl

August 7  Trondheim, Norway - Trondheim Summertime

August 9  Helsinki, Finland - Kaisaniemen Park

 

September 4   Rio de Janeiro, Brazil - Rock In Rio

September 7   Santiago, Chile - Estadio Nacional

September 10 Buenos Aires, Argentina – Estadio Único de La Plata

September 28 Cape Town, South Africa - Cape Town Stadium

 

October 1   Johannesburg, South Africa - Johannesburg FNB Stadium

October 13 Tel Aviv, Israel - HaYarkon Park

 

November 22 Perth, Australia - HBF Park

November 26 Melbourne, Australia - Marvel Stadium

November 30 Sydney, Australia - Sydney Football Stadium

 

December 3 Brisbane, Australia - Suncorp Stadium

December 7 Auckland, New Zealand - Mt Smart Stadium

 

2023

 

January 13 Amsterdam, Netherlands - Ziggo Dome

January 16 Hamburg, Germany - Barclays Arena

January 18 Zürich, Switzerland - Hallenstadion

January 21 Lisbon, Portugal - Altice Arena

January 23 Madrid, Spain - WiZink Center

January 25 Barcelona, Spain - Palau Sant Jordi

January 27 & 28 Bologna, Italy - Unipol Arena

January 31 Cologne, Germany - LANXESS Arena

 

February 2 Frankfurt, Germany - Festhalle

February 4 Berlin, Germany - Mercedes-Benz Arena

February 8 Glasgow, UK - OVO Hydro

February 11 Aberdeen, UK - P&J Live

February 13 & 14 London, UK - The O2

February 22 Birmingham, UK - Resorts World Arena

February 25 Manchester, UK - AO Arena

February 26 Sheffield, UK – Utilita Arena

 

March 6 Paris, France - Accor Arena

March 9 Munich, Germany - Olympiahalle

March 11 Budapest, Hungary - Budapest Arena

March 12 Prague, Czech Republic - O2 Arena

March 15 Stockholm, Sweden - Tele2 Arena

March 17 & 18 Copenhagen, Denmark - Royal Arena

March 20 Antwerp, Belgium - Sportpaleis

March 24 Vienna, Austria – Wiener Stadthalle

March 25 Krakow, Poland - TAURON Arena

 

Örömmel  tájékoztatjuk a rajongókat, hogy korlátozott számban exkluzív VIP csomagok  is elérhetőek, melyek kivételes ajánlatokat tartalmazhatnak pl: lefoglalt ülőjegyeket, egyedi árucikkeket és még sok más meglepetést.

 

A Justin Bieber World Tour részeként a rajongóknak lehetőségük van  VIP ülőhelyeket nyerni, vagy egy utazást a Justinnal való találkozásra, amennyiben kapcsolatba lépnek a Propeller-en(https://propeller.la/), hogy segítsék a büntető jogi igazságszolgáltatás rendszerét a REFORM Alliance-al, küzdjenek a klímaváltozás ellen az NRDC-vel,  és támogassanak más fontos ügyeket.  Minél jobban aktívabb egy rajongó, annál nagyobb az esélye van a nyerésre. 

Együtt kézzelfogható változást hozhatunk létre.

További információért látogasson el a www.justinbiebermusic.com  oldalra

 

Kövesse Justin Biebert itt: 

www.instagram.com/justinbieber

Www.facebook.com/JustinBieber/

www.twitter.com/justinbieber

www.youtube.com/justinbieber

 

Média kontakt:

Justin Bieber: Gabe Tesoriero  G.T@umusic.com

Green Stage Production: Román Júlia  r.julia@greenstageproduction.com

 

 

# # #

 

Az AEG Presents-ről:

AEG Presents világelső a zenei és szórakoztató iparban, kiemlten ötvözi az  élő színpadi események erejét a tehetséges előadók erejével.

A cég négy kontinensen működik, páratlan elkötelezettséggel rendelkezik a művészi, kreativitás, közösség és közönség  iránt. Fesztiváljai és többnapos zenei eseményei közül –  az ikonikus Coachella Valley Music & Arts Fesztivál és a legendás New Orleans Jazz & Heritage Fesztivál, a Hyde Parkban megrendezett British Summer Time, a Stagecoachban, a Hangout Festivalban, az Electric Forestben és a Fireflyben – továbbra is igen magas  mércét állít az élőzene  élvezetében. Az AEG Presents olyan művészek globális turnéit hirdeti, mint a The Rolling Stones, Elton John, Taylor Swift, Celine Dion, Justin Bieber, Kenny Chesney, Paul McCartney és Katy Perry, emellett – klubhálózatán, színházain, arénáján és stadionjain keresztül olyan neves partnermárkák vannak jelen: mint a Goldenvoice, a Messina Touring Group, a Concerts West, a The Bowery Presents, a PromoWest Productions, a Marshall Arts, a Madison House Presents és a Zero Mile Presents.  Páratlan infrastruktúrát teremt és fejleszt a művészek és a közönség között.

További információ a www.aegpresents.com  oldalon található.

 

 

 

 

Aréna belépési információk

Frissítve: 2022. március 8. 08:00

A Magyar Kormány 77/2022. (III.4) Korm. rendelete alapján 2022. március 7-től a koronavírusvilágjárvány elleni védelmi intézkedéseinek döntő többsége kivezetésre került, így jelenleg - akár beltéri vagy szabadtéri, zenés-táncos vagy előre megváltott fix ülőhelyre szóló belépőkkel lebonyolított – rendezvények, érvényes belépőjegy birtokában, védettségi igazolvány nélkül látogathatók. Egészségünk megőrzésének védelmében azonban javasoljuk, hogy a rendezvények során továbbra is fokozottan ügyeljenek a higiéniai szabályok követésére. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendezvényre történő belépési szabályok és korlátozások a rendezvény napjáig változhatnak, ezen aktuális szabályok megismerése minden esetben a rendezvény látogatójának, vagyis Önnek a feladata. A releváns információkról a Rendezvényszervező, a Jegyforgalmazó, illetve a rendezvény helyszínének weboldala igyekszik a lehető legpontosabban és naprakészen tájékoztatni a Jegytulajdonosokat, mindazonáltal az ezen oldalakon feltüntetetett információk esetleges pontatlansága, hiányossága miatt az oldalak üzemeltetői felelősséget nem vállalnak.


Arena entry information

Updated at 08:00AM on 8th of March, 2022


Pursuant to the stipulations of the Hungarian Government Decree 77/2022 (III.4), 7 March 2022 the vast majority of the protection measures against the coronavirus pandemic have been phased out, so currently events – whether indoor or outdoor, with music and dance or with pre-booked fixed-seat tickets - can be visited without a protection certificate, with a valid ticket. However, in order to protect your health, werecommend that you continue to pay close attention to and abide by hygiene rules during events. Please note that the rules and restrictions for entering may change until the day of the event, it is always the responsibility of the event attendee to be aware of the current rules. About the actually effective rules of entering and participating in the Event, the respective websites of the Event Organizer, the Ticket Distributor and the event Venue try to keep the ticket holders informed. The operators of the websites however do not take responsibility for any inaccuracies or deficiencies that may occur on their pages.