2023 június123456789101112131415161718192021222324252627282930

Hollywood az Arénában - ÚJ IDŐPONT

2023/ május/ 13, 19:00

Leírás

Tájékoztatjuk Tisztelt Közönségünket, hogy megváltozott a Hollywood az Arénában Filmzenekoncert időpontja. Az eredetileg Május 13-ra tervezett koncertet, nem tudjuk megtartani a kitűzött időpontban. A fellépő zenészekkel, énekesekkel és közreműködőkkel együtt mi is nagyon vártuk, hogy színpadra kerülhessen a produkció, de el kell halasztanunk egy későbbi időpontra.
Nem szeretnénk azonban csalódást okozni azoknak, akik megvásárolták a jegyüket, ezért egy új időpontban, november 13-án pótoljuk a most emelyre a most megváltott jegyek természetesen érvényesek lesznek, sőt végig fenntartjuk a mostani 40%-os kedvezményt, amelyet a TRAUMLIVE kuponnal lehet érvényesíteni.
A jegyvásárlók a jegy.hu-tól is kapnak hivatalos értesítést.
Köszönjük megértésüket!
Tisztelettel:
A szervezők

 

 

 

 

A kapunyitás várható időpontja: 18:00 

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az időpont tájékoztató jellegű, a szervező fenntartja a változtatás jogát!

 

A legszebb és legjobb filmzenék újra a BUDAPEST SPORTARÉNÁBAN: a Győri Filharmonikus Zenekar és a VoiceStation közreműködésével egy újabb, immár a harmadik filmzenei válogatást emelünk koncertélménnyé. A stílusában és műfajában egyaránt változatos repertoár szólistái két nagyszerű énekes, WOLF KATI és KOCSIS TIBOR lesznek. Az est házigazdájának szerepét pedig újra hazánk egyik legnépszerűbb színművésze, KAUTZKY ARMAND tölti be.

Hollywood az álomgyár, a filmek otthona. A TRAUMLIVE „a mozi szimfóniája”, egy koncert, amelyet a filmek csodálatos zenéinek szentelünk. A Hollywood az Arénában egy szimfonikus koncert, amely nemcsak a filmzene rajongóinak szól, hisz mindenki által ismert darabok csendülnek fel szimfonikus előadásban. Színtiszta zene a klasszikus hangszerek csodás hangjával.

Az este folyamán olyan zeneszerzők darabjai szólalnak meg, mint John Williams, Hans Zimmer, James Horner, Alan Silvestri és Brian Tyler. A zenéket újra négy témába rendezve hallhatja a közönség. A ROMANTIC, HEROES, SUPERHEROES illetve SKY AND BEYOND témákban olyan filmekből válogattunk össze ikonikus dallamokat, indulókat, mint:

MOULIN ROUGE! /  STAR TREK /  PEARL HARBOR /  ROBIN HOOD 

SZENVEDÉLYEK VIHARÁBAN /  GLADIÁTOR  /  STAR WARS  /  SKYFALL

TRAUMFABRIK  /  ARMAGEDDON  / ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT  /

ZORRO ÁLARCA / A KARIB-TENGER KALÓZAI /

THOR  / AMERIKA KAPITÁNY / BOSSZÚÁLLÓK  

Örök vita, hogy a hősök vagy a szuperhősök erősebbek zeneileg. Vajon a Gladiátor Hans Zimmer által komponált zenéje vagy a Vasember Brian Tyler által „fémjelzett” indulója lesz a nyerő? Az Armageddon vagy a Bosszúállók világmegmentő csapatának van jobb kísérőzenéje? Mindez csak a helyszínen derülhet ki. Bizonyosodj meg e műfaj értékeiről Te is! Tarts velünk, és éld át a filmzenék nyújtotta varázst 2023. május 13-án a Budapest Sportarénában, ahol a romantika, a hősiesség, az űrbéli kalandok és a képregénykarakterek történetei által inspirált muzsikák nemcsak kiegészítik egymást, hanem a filmzene sokszínűségét is remekül fogják szemléltetni.

Légy részese Te is e csodálatos zenei utazásnak!

Nyereményjáték


Nyereményjáték