2022 január12345678910111213141516171819202122232425262728293031

HAVASI Symphonic Aréna Show 2021 ÚJ DÁTUM

2021/ december/ 18, 14:00

2021/ december/ 18, 19:30

Leírás

A szervező közleménye:

 

HAVASI Symphonic Aréna Show 2021 - FONTOS INFORMÁCIÓ

 

Az idei HAVASI Symphonic Aréna Show a meghirdetett időpontokban, azaz 2021. december 18-án, szombaton, 14:00 és 19:30 órai kezdettel kerül megrendezésre. A műsor változatlan.

 

A belépés feltételeire Magyarország Kormányának a rendezvények időpontjában hatályos járványügyi szabályai vonatkoznak. Kérjük, tanulmányozza ezeket a koronavirus.gov.hu oldalon!

 

A Miniszterelnökségtől kapott állásfoglalás alapján a Budapest Arénában szervezett koncertjeinkre 18 éven felüli személyek csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be, a maszk használata azonban nem kötelező. Ugyanakkor mindannyiunk biztonsága érdekében tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a Budapest Aréna területén viseljen szabályosan, az orrot és szájat eltakaró egészségügyi maszkot! 

 

Kiskorúak a rendezvényt védettségi igazolvány nélkül is látogathatják védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel vagy felnőtt kísérővel.

 

A járványhelyzet miatt tavaly elmaradt előadásokra megváltott jegyek automatikusan érvényesek az idei koncertekre, a korábban kiválasztott ülőhelyekre. Ezzel a jegyvásárlónak további teendője nincs.

 

A korábban megvásárolt koncertjegyek visszatérítésének feltételeit a koncertek kizárólagos jegyértékesítő partnere, a TEX Hungary Kft. általános szolgáltatási feltételei, Magyarország Kormányának rendeletei és a vonatkozó európai uniós irányelvek szabályozzák. Ha Ön jogszabályváltozás miatt nem tudja igénybe venni a szolgáltatást, a jogszabályi feltételeknek nem felel meg, de a rendezvény nem marad el, a jegyár visszatérítésére nincs lehetőség. Ilyen körülménynek minősül a védettségi igazolvány hiánya is.

 

Azon jegyvásárlók, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, és emiatt az idén nem léphetnek be a koncert helyszínére, jegyutalványt igényelhetnek, amelyet egy későbbi HAVASI Symphonic Aréna koncerten tudnak beváltani. 

 

Jegyutalvány 2021. december 15-ig igényelhető az info@tex.hu e-mail címre elküldött elektronikus levélben.

 

A levélnek tartalmaznia kell a jegyvásárló nevét, a megvásárolt jegyeknek a vonalkód alatti számsorait, a jegyen feltüntetett szektort, sort és széket, valamint online vásárlás esetén a vásárlási vagy rendelési azonosítót és azt az e-mail címet, amelyre a jegyvásárlás visszaigazolása történt.

 

A jegyutalvány igénylőjének a folyamat során írásos nyilatkozatot kell tennie arról, hogy nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

 

Az igénylés során e-mailben megjelölt jegyek automatikusan elveszítik érvényességüket a 2021. december 18-i koncertekre, azokkal az idén már nem lehet belépni a Budapest Arénába.

 

A TEX Hungary Kft. a jegyutalványokat 30 napon belül e-mailben küldi ki a megjelölt e-mail címre. 

 

A jegyutalványt a 2022-ben és 2023-ban esedékes, Budapesten megrendezésre kerülő HAVASI Symphonic Aréna koncertekre lehet beváltani a korábban megvásárolt jegyekkel azonos darabszámú és kategóriájú jegyekre.

 

A helyszínen a gyorsabb beléptetés érdekében kérjük készítse elő védettségi igazolványát, valamint személyi igazolványát vagy útlevelét és a belépőjegyét! Védettségét igazolhatja az EESZT applikációban jelzett, a koronavírus elleni oltottságra vonatkozó adatok és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány együttes bemutatásával is.

 

Javasoljuk, hogy a szokásosnál korábban induljon el, és számoljon azzal, hogy a koncert előtt a Budapest Sportaréna környékén torlódás és a megszokottnál nehezebb parkolás várható. A kapuk 90 perccel a koncert kezdete előtt nyitnak.

 

Köszönjük megértésüket!

SYMPHONIC CONCERT MANAGEMENT 

Aréna belépési információk

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a Papp László Budapest Sportarénában szervezett rendezvények látogatásának feltételeit a rendezvény időpontjában hatályos nem szabadtéri eseményekre vonatkozó jogszabályok szabályozzák!


Arena entry information

We would like to inform our dear guests that the conditions of the admission to the events held in the Papp László Budapest Sportarena are according to the current Hungarian legislation regarding indoor events at the time of the event.