2022 május12345678910111213141516171819202122232425262728293031

Ghost

2022/ május/ 18, 20:00

Leírás

 Manapság, amikor a felhők eltakarják a napot, és hemzsegnek a rossz előjelek, a GHOST ismét feltámad, és az eddigi legnagyobb egyesült királyságbeli és európai turnéjára indul.

 

2022 áprilisában és májusában a Grammy-díjas banda ismét felkantározza fekete lovait, hogy elvigye sötét extravaganciáját az arénákba.

 

A 2018-as A Pale Tour Named Death koncertkörút a történelmi Royal Albert Hallban kezdődött Londonban; régóta várt visszatérésként az IMPERATOUR – EUROPE 2022 elnevezésű turnéval a GHOST ismét  az Egyesült Királyságban indít, mielőtt megérkezne Európa legimpozánsabb koncerthelyszíneire.

 

Minden városban az Uncle Acid & The Dead Beats és a Twin Temple nyitja majd az estét.

 

IMPERATOUR – EUROPE 2022

ARÉNA KONCERTEK :

 

ÁPRILIS

9. Manchester Arena

11. London, O2 Arena

13. Glasgow, Hydro

15. Birmingham, RWA Arena

17. Rotterdam, RTM Stage Ahoy

18. Párizs, Accor Arena

19. Köln, Lanxess Arena

21. Lipcse, Quarterback Immobillen Arena

22. Frankfurt, Festhalle

24. Prága, Arena

27. Tampere, Nokia Arena

30. Oslo, Spektrum

 

 

MÁJUS

1. Malmö, Malmo Arena

3. Brüsszel, Forest

5. Milánó, Mediolanum Forum

7. Barcelona, Olympic Arena Badalona

8. Madrid, Vistalegre Arena

11. Bécs, Stadthalle

13. Zürich, Hallenstadion

15. Hannover, ZAG Arena

16. München, Olympiahalle,

18. Budapest Aréna,

 

 

A jegyek elsőként november 25-én 10 órától a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők, míg a teljeskörű jegyértékesítés november 26-án 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a  www.funcode.hu oldalakon keresztül.

 

A GHOST nemrégiben jelentkezett új dalával Hunter’s Moon címmel, amely a Halloween Kills című filmben szerepel. Gyönyörködjön az Amanda Demme által rendezett fantazmagorikus videóban.

 

A Hunter’s Moon 2022. január 21-én megjelenik a gyűjtőknek kislemezként is a Loma Vista Recordings oldalán. A Hunter’s Moon bakelit verziója streamelhető, megvásárolható és/vagy előrendelhető. A kislemez különleges B-oldala a Halloween Kills-t (főcím) tartalmazza, amelyet John Carpenter, Cody Carpenter és Daniel Davies ad elő.

 

A közelmúltban jelentették be a 26 várost felölelő amerikai aréna turnéjukat is 2022. január/februárra, amelyen a GHOST a Volbeattel közösen lép fel. További információk a www.ghost-official.com  oldalon.

 

 

 

 

További leírások

 

VIP és SKY BAR jegyek

 

Playlist

 

Aréna belépési információk

Frissítve: 2022. március 8. 08:00

A Magyar Kormány 77/2022. (III.4) Korm. rendelete alapján 2022. március 7-től a koronavírusvilágjárvány elleni védelmi intézkedéseinek döntő többsége kivezetésre került, így jelenleg - akár beltéri vagy szabadtéri, zenés-táncos vagy előre megváltott fix ülőhelyre szóló belépőkkel lebonyolított – rendezvények, érvényes belépőjegy birtokában, védettségi igazolvány nélkül látogathatók. Egészségünk megőrzésének védelmében azonban javasoljuk, hogy a rendezvények során továbbra is fokozottan ügyeljenek a higiéniai szabályok követésére. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendezvényre történő belépési szabályok és korlátozások a rendezvény napjáig változhatnak, ezen aktuális szabályok megismerése minden esetben a rendezvény látogatójának, vagyis Önnek a feladata. A releváns információkról a Rendezvényszervező, a Jegyforgalmazó, illetve a rendezvény helyszínének weboldala igyekszik a lehető legpontosabban és naprakészen tájékoztatni a Jegytulajdonosokat, mindazonáltal az ezen oldalakon feltüntetetett információk esetleges pontatlansága, hiányossága miatt az oldalak üzemeltetői felelősséget nem vállalnak.


Arena entry information

Updated at 08:00AM on 8th of March, 2022


Pursuant to the stipulations of the Hungarian Government Decree 77/2022 (III.4), 7 March 2022 the vast majority of the protection measures against the coronavirus pandemic have been phased out, so currently events – whether indoor or outdoor, with music and dance or with pre-booked fixed-seat tickets - can be visited without a protection certificate, with a valid ticket. However, in order to protect your health, werecommend that you continue to pay close attention to and abide by hygiene rules during events. Please note that the rules and restrictions for entering may change until the day of the event, it is always the responsibility of the event attendee to be aware of the current rules. About the actually effective rules of entering and participating in the Event, the respective websites of the Event Organizer, the Ticket Distributor and the event Venue try to keep the ticket holders informed. The operators of the websites however do not take responsibility for any inaccuracies or deficiencies that may occur on their pages.