2022 augusztus12345678910111213141516171819202122232425262728293031

Game of Thrones featuring Ramin Djawadi

2018/ május/ 18, 20:00

Leírás

AZ ÓRIÁSI SIKERŰ TRÓNOK HARCA ÉLŐ KONCERT,
RAMIN DJAWADI KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL ELHOZZA
WESTEROS VILÁGÁT AZ EURÓPAI ARÉNÁKBA MÁJUSBAN,
MIELŐTT VISSZATÉRNE ÉSZAK-AMERIKÁBA 2018 ŐSZÉN

A legújabb technikai megoldásokat is felhasználva,
a Trónok Harca® zeneszerzője, Ramin Djawadi
elviszi a rajongóknak az óriási sikerű, Emmy-díj® nyertes HBO® showt
Hét Királyságon és hét évadon át, egy új, magával ragadó élmény formájában

Ramin Djawadi vezényletével, nagyzenekarral, kórussal és szólóénekesekkel
45 városban lesz látható a koncert Európában és Észak-Amerikában,
többek között Londonban, Párizsban, Berlinben, Amszterdamban, Stockholmban, Prágában, New Yorkban, Torontoban, Los Angelesben, Chicagoban és Bostonban

Budapest is része ennek az egyedülálló turnénak,
május 18-án lesz látható az előadás a Budapest Arénában

Az HBO elővásárlási lehetőség már megkezdődött,
teljes körű jegyértékesítés szeptember 29-én, péntek 10 órától

THE NEW YORK TIMES – “Egy szimfónikus látványosság.”

Az óriási sikerű Trónok Harca élő koncertélmény, Ramin Djawadi közreműködésével elhozza Westeros világát az európai arénákba is 2018 májusában. Ezenkívűl az óriási keresletre való tekintettel egy második észak-amerikai turnét is a koncertkörúthoz kapcsoltak 2018 őszén, megadva az amerikai rajongóknak a lehetőséget, hogy megnézhessék a zeneszerző, Ramin Djawadi vezette zenekar és kórus előadását a legendás, Emmy-díj® nyertes HBO sorozat mind a hét évadának zenéjéből. A Game of Thrones Live Concert Experience új előadásai már a 7. évad zenéjét is tartalmazni fogják, csakúgy, mint a vadonatúj színpadképet, melyet lenyűgöző vizuális- és a legújabb videótechnika egészít majd ki.

“A Trónok Harca élő koncertélményt eljuttatni a közönséghez egy álom valóra válása volt év elején, amely egy három évvel ezelőtti ötletből jött létre” - nyilatkozta Djawadi. “A produkció mérete és látványa a Westeros világát valóban magával ragadó módon kelti életre, és boldog vagyok, hogy ezt az élményt lehetőségünk van nem csupán az észak-amerikai rajongókkal megosztani, hanem most először átkelni az óceánon, és végre Európába is elvinni a showt."

A Trónok Harca® élő koncertek Ramin Djawadi közreműködésével 2017 februárjában voltak láthatók Észak-Amerikában, három évvel azután, hogy az ötlet Djawadi fejéből kipattant. Az előadást a rajongók és a kritikusok egyaránt dicsőítették, mint kihagyhatatlan látványosságot a sorozat rajongói számára. A Guardian a showt "Westeros káprázatos életrekeltésének", a Mashable "epikus zenei utazásnak" nevezte, míg a New York Times "szimfónikus látványosságként" dicsérte.

Amennyire a Trónok Harca cselszövései és világa eseményekben gazdag, a sorozat népszerű zenéje ugyanígy együtt élt a rajongókkal a kezdetektől fogva, mivel a gondosan felépített dalok a karakterek közötti legfontosabb pillanatok érzelmi súlyát hangsúlyozták, elképesztő mélységet kölcsönöztek a csatajeleneteknek, és életre keltették George R.R. Martin könyveit. Ramin irgalmatlanul népszerű főcímzenéje önmagában is azonnal a popkultúra részévé vált.

"Az év eleji turné hihetetlen fogadtatását alapul véve a Trónok Harca rajongók éppúgy élvezni fogják a koncert új verzióját Európában, ahogy a visszatérését Észak-Amerikába" - mondta Jeff Peters, az HBO licenc és kereskedelmi alelnöke. "A Trónok Harca rajongói megtalálhatók a világ minden szegletében, ezért izgatottan várjuk, hogy egy szélesebb, nemzetközi közönség is megtapasztalhassa Ramin rendkívüli tehetségét."

A turné, amelyet a Live Nation szervez az HBO Global Licensing-gel együttműködve, továbbra is innovatív zenei- és videotechnikát alkalmaz, amely életre kelti Westeros és Essos különböző részeit, valamint újabb felvételeket és képanyagokat tartalmaz, amelyeket kifejezetten a 45 állomásos új turnéra hoztak létre. A koncertkörút május 8-án indul Madridban, és összesen 20 várost érint Európában május és június folyamán. Az észak-amerikai kör szeptember 5-én kezdődik Vancouverben, és október 14-én zárul Torontoban.

A jegyértékesítés minden helyszínen szeptember 29-én, azaz most pénteken kezdődik 10 órakor. Az exkluzív HBO elővásárlási lehetőség már most is él, és egészen péntek reggel 9 óráig elérhető. A budapesti koncertre belépők a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu. oldalán keresztül vásárolhatók. Kizárólag ülőjegyek kaphatók a Trónok Harca 2018. május 18-i élő koncertjére a Budapest Arénába. A normál jegyek mellett 3 különböző VIP csomag szintén elérhető a rajongók számára.

Ramin Djawadi előző munkái közé tartozik a Grammy®-jelölt Vasember filmzene 2008-ból, valamint a Tűzgyűrű, a Titánok Harca és a Warcraft. A Trónok Harca® mellett, Ramin szintén Emmy-díjra® jelölt volt olyan televizíós munkáiért, mint az HBO®-n futó Westworld, vagy a Jövő emlékei, illetve a Szökés. Ramin legújabb projektjei közül pedig kiemelkedik az októberben bemutatásra kerülő Hegyek között mozifilm zenéje.

George R.R. Martin eladási listavezető fantasy könyvsorozatán alapuló Trónok Harca® a Westeros kontinensén élő nemesség és árulásaik története, ahol a nyarak és a telek évekig tarthatnak, és csak a hatalom vágya örök. Az Emmy®- és Golden Globe nyertes sorozat az egész világon megragadta a rajongók fantáziáját, és az egyik legnépszerűbb televizíós sorozattá vált.


GAME OF THRONES® LIVE CONCERT EXPERIENCE 2018

Európa:
május 8. - Madrid - WiZink Center
május 10. - Barcelona - Palau Sant Jordi
május 12. - Párizs - AccorHotel Arena
május 14. - Berlin - Mercedes-Benz Arena
május 15. - Lodz - Atlas Arena
május 16. - Prága - O2 Arena
május 18. - Budapest – Budapest Aréna
május 19. - Bécs - Wiener Stadthalle
május 21. - Amszterdam - Ziggo Dome
május 22. - Antwerpen - Antwerps Sportpaleis
május 24. - Dublin - 3Arena
május 25. - Belfast - The SSE Arena
május 27. - London – The SSE Arena, Wembley
május 29. - Hamburg - Barclaycard Arena
május 31. - Stockholm - Ericsson Globe
június 1. - Koppenhága - Royal Arena
június 4. - München - Olympiahalle
június 5. - Zürich - Hallenstadion
június 7. - Frankfurt – Festhalle Frankfurt
június 8. - Köln - Lanxess Arena

Észak-Amerika:
szeptember 5. - Vancouver, BC – Pepsi Live at Rogers Arena
szeptember 6. - Seattle, WA - KeyArena
szeptember 8. - San Jose, CA - SAP Center
szeptember 9.- Los Angeles, CA - The Forum
szeptember 11. - San Diego, CA - Viejas Arena
szeptember 12. - Phoenix, AZ - Gila River Arena
szeptember 14. - Denver, CO - Pepsi Center
szeptember 16. - Dallas, TX - American Airlines Center
szeptember 17. - Houston, TX - Toyota Center
szeptember 18. - Austin, TX - Frank Erwin Center
szeptember 21. - Tampa, FL – Amalie Arena
szeptember 22. - Ft. Lauderdale, FL - BB&T Center
szeptember 25. - Washington, DC - Capital One Arena
szeptember 26. - Newark, NJ - Prudential Center
szeptember 28. - Uncasville, CT - Mohegan Sun Arena
szeptember 29. - Boston, MA – DCU Center
szeptember 30. - University Park, PA - Bryce Jordan Center
október 2. - Philadelphia, PA - Wells Fargo Center
október 3. - New York, NY – Madison Square Garden
október 5. - St. Louis, MO – Scottrade Center
október 6. – Chicago, IL - AllState Arena
október 9. – Detroit, MI - Little Caesars Arena
október 10. – Columbus, OH - Schottenstein Center
október 12. – Montreal, QC - Bell Centre
október 14. – Toronto, ON - Air Canada Centre
# # #
Az HBO Global Licensing
Az HBO Global Licensing az HBO® brand hivatalos értékesítője, a csatorna díjnyertes programjai által inspirált innovatív termékcsaládok fejlesztéséhez és értékesítéséhez. A Trónok Harca ® és a Szilícium-völgy® sorozat, valamint olyan klasszikus sorozatok, mint a Sopranos®, a Sex és New York®, a True Blood® és a Törtetők sorozatokhoz tartozó termékek között ruhák, figurák, ékszerek, digitális és zenei CD-k, jelmez- és kellék másolatok, játékok, könyvek, italok, valamint prémium márkák exkluzív kollekciói is megtalálhatók. Az ajándéktárgyak a http://store.hbo.com oldalon, valamint az HBO kiskereskedelmi központjában, a New York-i 42. és 6. sugárút kereszteződésénél található HBO Shop®-ban vásárolhatók meg. Az HBO Global Licensing termékeket Európában (www.hboshopeu.com), Ázsiában és Ausztráliában is értékesítik.
Live Nation, Inc.
Live Nation Entertainment (NYSE: LYV) a világ vezető szórakoztatóipari cége, amely olyan piacvezető részlegekkel rendelkezik, mint a Ticketmaster, Live Nation Concerts, Live Nation Media & Sponsorship és Artist Nation Management. További információ: www.livenationentertainment.com.

Aréna belépési információk

Frissítve: 2022. március 8. 08:00

A Magyar Kormány 77/2022. (III.4) Korm. rendelete alapján 2022. március 7-től a koronavírusvilágjárvány elleni védelmi intézkedéseinek döntő többsége kivezetésre került, így jelenleg - akár beltéri vagy szabadtéri, zenés-táncos vagy előre megváltott fix ülőhelyre szóló belépőkkel lebonyolított – rendezvények, érvényes belépőjegy birtokában, védettségi igazolvány nélkül látogathatók. Egészségünk megőrzésének védelmében azonban javasoljuk, hogy a rendezvények során továbbra is fokozottan ügyeljenek a higiéniai szabályok követésére. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendezvényre történő belépési szabályok és korlátozások a rendezvény napjáig változhatnak, ezen aktuális szabályok megismerése minden esetben a rendezvény látogatójának, vagyis Önnek a feladata. A releváns információkról a Rendezvényszervező, a Jegyforgalmazó, illetve a rendezvény helyszínének weboldala igyekszik a lehető legpontosabban és naprakészen tájékoztatni a Jegytulajdonosokat, mindazonáltal az ezen oldalakon feltüntetetett információk esetleges pontatlansága, hiányossága miatt az oldalak üzemeltetői felelősséget nem vállalnak.


Arena entry information

Updated at 08:00AM on 8th of March, 2022


Pursuant to the stipulations of the Hungarian Government Decree 77/2022 (III.4), 7 March 2022 the vast majority of the protection measures against the coronavirus pandemic have been phased out, so currently events – whether indoor or outdoor, with music and dance or with pre-booked fixed-seat tickets - can be visited without a protection certificate, with a valid ticket. However, in order to protect your health, werecommend that you continue to pay close attention to and abide by hygiene rules during events. Please note that the rules and restrictions for entering may change until the day of the event, it is always the responsibility of the event attendee to be aware of the current rules. About the actually effective rules of entering and participating in the Event, the respective websites of the Event Organizer, the Ticket Distributor and the event Venue try to keep the ticket holders informed. The operators of the websites however do not take responsibility for any inaccuracies or deficiencies that may occur on their pages.