2021 december12345678910111213141516171819202122232425262728293031

CESAR MILLAN LIVE

2017/ március/ 18, 20:00

Leírás

Cesar Millan újra Magyarországon

 

 

Visszatér „A csodálatos kutyadoki”!

 

 

 Cesar Millan, a világhírű kutyaviselkedési szakember tavasszal, európai turnéja keretében újra hazánkba ékezik. A kutyadoki vadonatúj show-ját 2017. március 18-án, a Papp László Budapest Sportarénában láthatják.

 

 

Kutyások figyelem! Cesar Millan kutyákat keres a budapesti előadásához!

 

 

Lehetőség nyílik rá, hogy akár az Ön kutyája szerepeljen Cesar Millan élő showjában 2017. március 18-én a Papp László Budapest Sportarénában. Az Arénában élő tréning és új technikák is láthatók lesznek. 

 

 

Szerepeljen a te kutyád is a műsorban! 
Íme a felhívás:
"Kedves Vendégünk!

Cesar Millan műsorában viselkedés zavaros, hiperaktív, túlmozgásos, ivartalanított, szorongó, menhelyről hozott vagy kölyökkutyák viselkedésén keresztül mutatja be technikáit. Amennyiben Ön már a showra érvényes jeggyel rendelkezik és kutyája a felsoroltak bármelyikének megfelel, most regisztrálhat, a kiválasztottak pedig a színpadon fognak szerepelni Cesar Millannal.

Néhány mondatos, rövid bemutatkozását küldje el a szilvia.vagacs@broadway.hu email címre legkésőbb 2017. február 25-ig!

Válasz levelünk tartalmazni fogja a regisztrációs linket!" 

 

 

 „Hatalmas öröm számomra, hogy az európai közönség visszavár. Igyekszem majd ismét boldoggá tenni a rajongóimat, és persze a kutyájukat is. Hiszen az előadásaim célja éppen ez: egy boldogabb, harmonikusabb és modernebb kutya-gazdi kapcsolat kialakítása.” – mesélte a lelkes kutyamágus.

 

 

Több éves tapasztalatát hozza el újra Budapestre. Cesar Millan nem csak jó szakember, hanem kiváló showman is, aki vicces sztorikon és megható történeteken keresztül, szinte szórakoztatva vezeti be kutyaimádó közönségét az ember legjobb barátjának lelki világába. Legújabb show-jában segít megérteni a kutyák testbeszédét, és megfejteni néhány bonyolultabb eb-lelket, éppen úgy, mint világhírű műsoraiban, A csodálatos kutyadokiban vagy éppen a NatGeo Wild-on futó Cesar 911-ben.

 

 

 A 2015-ös nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel 2017. március 18-án az Arénában a kutyabarátok újra láthatják a fantasztikus Cesar Millan-t.

 

 

Az előadás angol nyelven történik, magyar szinkrontolmácsolással!

 

 

Kutyát vagy más állatot az előadásra (Papp László Sportaréna egész területére) bevinni tilos!