2022 január12345678910111213141516171819202122232425262728293031

Bring Me The Horizon, A Day To Remember

2022/ február/ 15, 20:00Jegyvásárlás

Leírás

A Bring Me The Horizon és az A Day To Remember horror turnéja Budapestre is elér
Közös turnéra indul a két modern metál csapat, a Bring Me The Horizon és az A Day To Remember. A turnéra a Poorstacy és a Lorna Shore is elkíséri őket, korrekt kis metálfesztivált kanyarítva február 15-én a Papp László Budapest Sportarénába.
A Bring Me The Horizon első haza headline koncertje pont a Dürer Kert régi nagytermében volt, most pedig a Dürer Kert és a New Beat szervezésében első Aréna koncertjükre készülnek Budapesten! A metalcore isteneinek is többször kikiáltott banda másfél évtizedes fennállása alatt többször szerepelt a brit sikerlistákon, négy Kerrang! díjjal büszkélkedhetnek – köztük kettő a Legjobb Brit Bandának és egy, a Legjobb Koncertzenekarnak járó elismerés –, kétszer jelölték őket Grammy-díjra és számaik világszerte felkapottak a rock rádiókban is. A zenekar év elején jelentette meg Post Human: Survival Horror c. középlemezét, mely a tervek szerint a Post Humanre hallgató sorozat első darabja. Erről az anyagról emelték ki nemrég a DiE4u-t, mely a mérgező rögeszmékről szól és egy meglehetősen erős klipet is kapott. A sorozat folytatása várhatóan 2022 elején érkezik, épp a zenekar turnéja előtt.
A Bring Me The Horizon mellett érkezik még az amerikai A Day To Remember is. A floridai zenekar 2005-ben jelentette meg első lemezét, azóta pedig ők is erőteljes nyomot hagytak a metalcore színtéren, dalaik azonban mára kicsit letisztultabbá váltak. Ezt hozza a srácok márciusban megjelent új korongja, a You’re Welcome is, amelyet most alkalmunk lesz élőben is lecsekkolni.
A metál estét a Poorstacy (Carlito Junior Milfort) és a Lorna Shore teszik teljessé. Előbbi szintén Floridából érkezik rock, rap és pop-punk elemekkel tűzdelt zenéjével, - legutóbbi dalán pont a Bring Me The Horizon frontemberével, Oli Skyesszal dolgozott együtt -  , míg utóbbi csapat a deathcore-rajongóknak lesz igazi csemege.

Aréna belépési információk

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a Papp László Budapest Sportarénában szervezett rendezvények látogatásának feltételeit a rendezvény időpontjában hatályos nem szabadtéri eseményekre vonatkozó jogszabályok szabályozzák!


Arena entry information

We would like to inform our dear guests that the conditions of the admission to the events held in the Papp László Budapest Sportarena are according to the current Hungarian legislation regarding indoor events at the time of the event.