2021 december12345678910111213141516171819202122232425262728293031

ARÉNA RETRO PARTY #2 ÚJ DÁTUM

2021/ október/ 09, 19:00

Leírás

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy koncert kezdési időpontja 19:00 órára változott!

 

Kedves Aréna Retro Partysok!
Fantasztikus hírünk van!
Az elmúlt napok megfeszített munkájának köszönhetően sikerült megtalálnunk az Aréna Retro Party #2 új dátumát.
2021.10.09 - szombat.

Miért is ez lett a végső dátum?
Több dolog miatt, amiket most megosztunk Veletek:

1- Egészségügyi biztonság
Minden külföldi fellépőnek - különösen Liz Mitchell és Sandra - határozott kérése volt, hogy a vírus miatt ne legyen a show júliusnál előbb. Mivel a hat külföldi sztár 5 különböző európai országban él - így a szigorított beutazási korlátozások valamint az Európában tapasztalható újra egyre nagyobb vírusos megbetegedések miatt - hagyjunk IDŐT - amikor is a korlátozások enyhítésre kerülnek. Mint tudjátok jelen pillanatban a Magyar Kormány által nem engedélyezettek a zárt rendezvények. A határozatlan időre szóló kormányzati tilalmi rendelkezés nem teszi lehetővé számunkra, hogy FELELŐTLENÜL ígérgessünk olyan időpontot amit nem tudunk tartani.

2- Fellépők
Ahogy korábban megírtuk a HITELESSÉGÜNK megtartása nagyon fontos számunkra. Így örömmel írhatjuk Nektek, hogy az EREDETILEG meghirdetett fellépők fognak szerepelni a rendezvényen. Minden résztvevő írásban is megerősítette Nekünk, hogy az új dátum megfelelő számukra.

3- Időpont
A Papp László Sportaréna a legnagyobb rendezvénycsarnok Magyarországon. A vírus miatt a 2020-ra tervezett koncertek, kiállítások, sportrendezvények mind 2021-re lettek áttéve. Így nagyon korlátozottá váltak azon napok száma - különös tekintettel a szombatra vonatkozóan - ami megfelelt volna Nekünk, Nektek illetve az összes fellépőnek. Nem akartuk sem hétköznapra, sem péntekre illetve vasárnapra tenni- mivel az első telt házas bulin is azt tapasztaltuk, hogy rengeteg bulizni vágyó ember vidékről érkezik. Az Aréna Retro Party elsődleges célja, hogy hagyományt teremtsünk amihez elengedhetetlen a megfelelő dátum valamint a szórakozni, táncolni akaró vendégek ide- illetve hazautazási lehetőségeinek kielégítése.

4- Esemény lemondása, Változások, Felelősség

A jelenleg hatályban lévő jogszabályokat betartva fontos leírnunk a következőket.
Ha a rendezvényt a meghirdetett időpontban a szervezőnek fel nem róható okból ( vis maior / árvíz, katasztrófa, földrengés, vírus ) megtartani nem lehet, de a szervező a meghirdetett időpont tárgyévét követő esztendő december 31. napjáig terjedő időszakra a rendezvényre új időpontot hirdet, úgy a rendezvény elmaradására irányadó szabályokat alkalmazni nem lehet, a jegyek visszaváltására nem kerül sor, hanem a jegyek az új időpontban megtartandó rendezvényre változatlanul érvényesek.

Addig is vigyázzatok magatokra mert NÉLKÜLETEK NINCS ARÉNA RETRO PARTY .