2024 március12345678910111213141516171819202122232425262728293031

ANASTACIA - ULTIMATE COLLECTION TOUR 2016

2016/ június/ 22, 20:00

Leírás

ANASTACIA
The ULTIMATE COLLECTION Tour 2016
BUDAPEST, 2016. június 22.
„I’M OUTTA LOVE”, „LEFT OUTSIDE ALONE”
és még számos dal, amely meghódította a világot!

Több mint 30 millió eladott-, 6 nagy- és 29 kislemez, 26 duett Luciano Pavarottitól Michael Jacksonig, 32 klip, és megszámlálhatatlan elismerés világszerte. A kis hölgy, nagy hanggal, akit pályafutása kezdetén Tina Turnerhez és Aretha Franklinhez hasonlítottak, ám mára ő is poplegendának számít és az egyedi, sokszínű hangjáról a kritikusai is azt tartják:
„Olyan hangok, mint az övé, csak egyszer jönnek egy évszázadban!”
Anastacia korunk egyik meghatározó dívája, aki fényes pályafutását tavaly novemberben egy vadonatúj válogatáslemezzel, a Ultimate Collection-nel ünnepelte. Az albumon helyet kaptak az eddig megjelent nagylemezek legnagyobb sikerei (I’m Outta Love, Left Outside Alone, Paid My Dues, illetve két új dal is (Army of Me és Take This Chance).
Az 1999-ben megjelent I’m Outta Love című első kislemeze például, Ausztráliában és Új-Zélandon az év legnagyobb példányszámban, Európában pedig a negyedik legnagyobb példányszámban elkelt kislemeze lett.
Az Ultimate Collection albummal a szupersztár visszatért kezdeti sikereinek bölcsőjéhez, a Sony Music-hoz. A kiadó kötelekében indult el anno a világhírnév felé, itt debütált és adta ki bombasikereit.
„Szerencsésnek, szinte áldottnak érzem magam, hogy az életemnek ezt az új, izgalmas fejezetét is megtapasztalhatom. Az ’Ultimate Collection’ mindenki számára üzen, jelent valamit. Örökké hálás leszek azért, hogy ismét a Sonyval dolgozhatok, mert ez egy olyan lemezvédjegy, amely lehetővé tette, hogy sikereket érjek el. Most, hogy 15 évvel később visszatértem, úgy érzem, itthon vagyok, és nem nagyon találni nálam boldogabb embert.”
Anastacia évek óta folyamatosan mozgásban van, bár voltak az életében kötelező pihenők, hiszen kétszer is felvette a harcot a mellrákkal, ám akkor is inkább dolgozott, mint pihent. 2014-ben például a Resurrection című albumával 80 helyszínen lépett fel.
Az Ultimate Collection turné áprilisban indul útjára Olaszországban, majd közel 40 állomás után érkezik Budapestre június 22-én.

A poplegenda harmadszor látogat el hozzánk, első alkalommal a Papp László Sportarénában lépett fel 2005-ben, majd a SYMA Csarnokban 2009-ben. Hét év után ismét visszatér és a Papp László Sportarénában, 7500 rajongó előtt tervez egy fergeteges, exkluzív fellépést. A budapesti koncerten ugyanis vállalta, hogy egy közel 50 fős zenekar, a Magyar Virtuózok kíséretében lép a nagyközönség elé.
A szervezők azonban ennyivel nem érik be, szeretnék méltó és színvonalas meglepetésekkel üdvözölni a szupersztárt és a rajongóit, illetve különleges kampánnyal készülnek. Ennek keretén belül Meet&Greet jegyeket is nyerhetnek azok, akik interaktívan részt vesznek a kampányban.
Anastacia mindig örömmel jön Magyarországra („Imádom a fővárost! Budapest tele van történelemmel, és nagyon romantikus hely”), de nem csak koncertezni, 2009-ben például részt vett az Egészség Hídja Összefogás Egyesület felvilágosító munkájában a mellrák elleni harcban Dobó Kata és Oroszlán Szonja oldalán.
Erre a koncertre is nagy izgalommal készül, és reméli, hogy a Magyar Virtuózokkal együtt ismét felejthetetlen élményt tud nyújtani a rajongóknak.
„Számomra mindig ihletet ad, ha ilyen szép helyen járok, mint Budapest, ezért mindig boldogan jövök”.