KIVÁLÓ FOGYASZTÓI-ÉS ÜZLETI MÁRKA-DÍJAS A PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNA

A Szakmai Bizottság döntése alapján a Papp László Budapest Sportaréna KIVÁLÓ FOGYASZTÓI MÁRKA-díj mellett elnyerte a KIVÁLÓ ÜZLETI MÁRKA-díjat is, a hazai fogyasztói TOP márkák egyikeként.

KIVÁLÓ FOGYASZTÓI-ÉS ÜZLETI MÁRKA-DÍJAS A PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNA

A MagyarBrands program immáron tizedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Az elmúlt egy évtized azt bizonyította, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.
A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.
A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazotti lista.