Kiváló FOGYASZTÓI-és ÜZLETI MÁRKA-díjas a Papp László Budapest SportAréna

Kiváló FOGYASZTÓI-és ÜZLETI MÁRKA-díjas a Papp László Budapest SportAréna

A MagyarBrands program immáron kilencedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.

 

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.

A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazotti lista.

 

A Szakmai Bizottság döntése alapján a Papp László Budapest Sportaréna KIVÁLÓ FOGYASZTÓI MÁRKA-díj mellett elnyerte a KIVÁLÓ ÜZLETI MÁRKA-díjat is, a hazai fogyasztói TOP márkák egyikeként.

 

„A Budapest Sportarénában az elmúlt évben számos fejlesztés valósult meg, annak érdekében, hogy a vendégek számára ne csak a koncert vagy sportesemény jelentse az élményt, hanem a kapcsolódó szolgáltatások is. Másfél éve került bevezetésre az érintőkártyás fizetési lehetőség minden büfé minden pénztáránál, valamint a parkolóházban kártyával is lehet fizetni; amely jelentősen gyorsítja a kiszolgálást és csökkenti a sorban állás idejét. A folyamatos fejlesztések eredményeképpen az Aréna 2018. január 1-jétől készpénzmentessé vált, amely egész Európában példaértékű innovációt jelent. Megújult a beléptetőrendszer, amely QR kód mellett már NFC képes jegykezelésre is alkalmas. Mobiltelefonos applikációnk a belépéstől kezdve a parkoláson át az ételrendelésig számos kényelmi funkciót kínál koncertlátogatóink részére. Az alkalmazás mindenki számára ingyenesen elérhető, és érdemes már a programok látogatása előtt letölteni, hiszen a megvásárolt jegyek is könnyebben tárolhatók a mobilon, és nem szükséges kinyomtatni őket. Az applikáció kizárja a visszaéléseket is, hiszen a jegy nem másolható, és egyszerre egy készüléken tárolható, így az elektronikus jegyek legbiztonságosabb kezelését biztosítja.”

Lak Tibor, a Papp László Budapest Sportaréna cégvezetője


„2018-ban a vállalati reputáció erőssége minden korábbinál nagyobb szerephez jutott a szakértői és a fogyasztói véleményalkotás során. Nemzetközi felmérések sora szól arról, hogy egy vállalat működésében a legnagyobb kockázatot a reputáció, a márka sérülése jelenti. Jóval nagyobbat, mint a gazdasági visszaesés vagy az erősödő versenyhelyzet. A MagyarBrands díj elnyerése ezért is kiemelkedő érdem, és ezért jelent minden márka számára egyszerre erkölcsi és üzleti értéket.”

Serényi János, a MagyarBrands program elnöke

 

Aréna belépési információk

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a Papp László Budapest Sportarénában szervezett rendezvények látogatásának feltételeit a rendezvény időpontjában hatályos nem szabadtéri eseményekre vonatkozó jogszabályok szabályozzák!


Arena entry information

We would like to inform our dear guests that the conditions of the admission to the events held in the Papp László Budapest Sportarena are according to the current Hungarian legislation regarding indoor events at the time of the event.